Bieravond Aspi’s

Beste Chirovrienden, Naar goede gewoonte organiseren wij ook dit jaar een bieravond ten voordele van ons (buitenlands) kamp.

U wordt dus allen vriendelijk uitgenodigd om gezellig een avondje door te zakken bij ons op de chiro.
In de aanbieding zijn:

~’Lindemans Cassis’ 3,5% ~
Bier op basis van Lambiek, gearomatiseerd, met min. 20% zwarte bessensap, suiker en zoetstof van natuurlijke oorsprong.
Cassis Lindemans is samengesteld op basis van een op eik gerijpte eenjarige lambiek en zuiver cassissap. Zo krijg je een heerlijk sprankelend aperitief met de frisse zoetzure smaak van verse zwarte bessen.
—————————————————————————————————-
~’13’ 5,2%~
Een 100% artisanale pils, ongefilterd en niet gepasteuriseerd, gemaakt van Belgische hop, Belgische gerst, water en wat gist.
—————————————————————————————————-
~’St Feuillien Blond’ 7,5%~
Helder blond bier met een fijne pareling en een stevige witte schuimkraag. Frisse en evenwichtige fruitige smaak (citrus) met een fijne zoete toets en volle afdronk
—————————————————————————————————-
~’Kasteel Rouge’ 8%~
Een unieke mengeling van Kasteel Donker en zoete kersenlikeur. Een bier voor de liefhebbers van zoete kersen met een overweldigend aroma. Het fruit overvleugelt de mout in het moederbier Kasteel Donker waaraan evenwel toetsen van chocolade en peper herinneren. Verrassend licht verteerbaar voor een vrij sterk bier.
—————————————————————————————————-
~’Schuppenboer’ 8,5%~
Een blond volmondig bier met een fruitig aroma door toevoeging van koriander en het gebruik van cascade als aromahop. Dit resulteert in een licht bittere en kruidige afdronk.
—————————————————————————————————-
~’Gageleer Superior Dark’ 8,5%~
Gebrouwen met donkere mouten en wordt gekenmerkt door een volle maar niet plakkerige smaak, een rijk maar zacht aroma van karamel en honing met daartussen toetsen van gagel en geroosterde mout.
—————————————————————————————————
~’Houblon Chouffe’ 9%~
Een bier van het type “Indian Pale Ale”, met een harmonieus evenwicht tussen fruitige smaken en bitterheid door het gebruik van drie verschillende soorten hop. HOUBLON CHOUFFE is een ongefilterd bier, zowel hergist op vat als op fles.
—————————————————————————————————
~’Buffalo Stout’ 9%~
Een echte stout, donkerbruin en voorzien van een crèmekleurige schuimkraag. De smaak is een mooi evenwicht tussen zoet en koffiebitter, maar in de afdronk blijft vooral koffietoetsen hangen, terwijl het bier vervolgens zoet uitvloeit.
—————————————————————————————————
TIPS VOOR EVENEMENTENVolgende tip
Bereik meer mensen: deel je evenement
Help mensen meer te weten te komen over je evenement door dit in je nieuwsoverzicht te delen.