Voorkamp 2019

Beste chirovrienden

De leukste tijd van ons chirojaar komt eraan; in augustus gaan we op bivak! Zo’n kamp opzetten is een groot werk, daarom beginnen we er twee dagen op voorhand aan, met zoveel mogelijk helpende handen! Wil jij mee tenten opzetten, wc putten graven en jezelf in het zweet werken om ons en onze leden een spetterend kamp te bezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Maar laat je niet afschrikken door al dat zware werk, er is altijd tijd voor plezier!

PRAKTISCHE ZAKEN

WANNEER : We spreken op donderdag 1 augustus om 09u00 af op de kampplaats. Op zaterdag 3 augustus gaan we om 11u00 terug naar huis.
WAAR : Op onze kampplaats
Rue de Gembes 52
5555 Graide
VOOR WIE : Iedereen die zin heeft om 2 dagen de handen uit de mouwen te steken en kei hard wilt genieten van die heerlijke kampsfeer. Kinderen zijn uiteraard ook welkom, weet wel dat de leiding zelf hard aan het werk zal zijn en dus niet voor opvang kan zorgen. Van kinderen boven 12 jaar wordt verwacht dat ze ook hun steentje bijdragen op voorkamp.
PRIJS : €15 voor de kindjes tot 16 jaar en €30 euro voor de volwassenen. Dit is een ALL-IN formule voor drank en eten met slaapplaats inbegrepen. De betaling verloopt via de chirorekening: BE45 9733 5566 5789 met vermelding: “voorkamp 2019 + naam”. Pas na betaling ben je definitief ingeschreven!
EXTRA
Er worden de eerste dag al tenten opgezet, hierin kan je overnachten. Neem je liever zelf een tent mee is dat zeker geen probleem. (eigen caravan is af te raden wegens slechte bereikbaarheid van het veld)
Voor de drankorgels onder ons 😉, die niet toekomen met de voorziene hoeveelheid drank, raden we aan zelf een voorraad te voorzien.

Ben je helemaal overtuigd? Mail snel naar vb@chirodriehoek.be en schrijf je in!
Vermeld in je mailtje zeker :
Namen van iedereen die meegaat
Contact telefoonnummer
Bent u vegetariër (zoja, zeker vermelden)
Er kunnen nog … personen mee in mijn auto

We kijken alvast super hard uit naar de leukste drie dagen van het jaar, hopelijk kunnen we op een massale opkomst rekenen!

Groetjes van de leidingsploeg en VeeBees van Chiro Driehoek!